Екипът на Ивент Плюс БГ ЕООД взе решение предвид създалата се ситуация да увеличи плановете на всички настоящи партньори с надеждата целият ужас да приключи възможно най-скоро.

 

За всички нови партньори, предлага представяне на ивент обекти чрез бюджетното решение от 69лв. за година. Вижте повече за възможностите – https://eventplus.bg/tseni-zali/

 

„Сегашната обстановка е изключително подходяща за работа с добре таргетирано онлайн съдържание, представено в правилната медия и пред подходяща аудитория.

Сега не е момента да „забравите“ за дигиталното присъствие, а напротив. Таргетирайте местния пазар повече от всякога. В момента всички са онлайн,  възползвате от тази ситуация.

Използвайте нашата трибуна за да представите вашите зали, арт помещения, открити и споделени пространства, заведения, детски центрове и т.н.

Напомнете им за вас, покажете се, свържете се с правилните хора“

 

Повече за EventPlusBG:

Първата платформа в България, изградена спрямо последните тенденции и най-добри практики в Европа.

EventPlus има за цел да улесни всички участници в процеса, така че резултатът от усилията им да е добре организирано събитие, за кратко време и на по-добра цена.

EventPlus е платформа, която свързва организаторите на събития с доставчиците на необходимите за тях услуги – зали, заведения, хотели и др. допълващи услуги.

С нея намирате бързо подходящото място за вашето събитие и партньор. Организирате с лекота ползотворни, интересни, запомнящи се фирмени и семейни събития, развивате успешно своя бизнес. Вижте повече … https://eventplus.bg/about/

 

При възникнали въпроси и нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с екипа – https://eventplus.bg/contact/