Със своята най-нова проектна инициатива – разработка на специализираното издание EVENTS GUIDE, “Ивент Плюс БГ” ЕООД успя да впечатли журито на провеждащия се за седма поредна година конкурс b2b Media Awards 2021.

Компанията бе отличена в категорията „Бизнес проект на годината“, а конкурент в нея се оказа една от най-големите международни компании в сектор търговия с хранителни стоки. След като грабна отличието за трето място, собственикът и управител на Ивент Плюс БГ, Ралица Вълкова-Иванова сподели пред гостите на събитието мотивите за възникването на иновативната идея EVENTS GUIDE. Тя изрази благодарност към основния партньор в разработката на проекта в лицето на  д-р Надежда Костадинова – представител на катедра „Туризъм“ при Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“.

 

EventPlus _B2B Media

Ралица Иванова, Основател и управител на Ивент Плюс БГ ЕООД

 

Напомняме, че EVENTS GUIDE е замислено като специализирано издание, разработено на основата на изследване с национални мащаби в областта на събитийния туризъм. Целта му е да предостави актуална обобщена визия за събитийните дестинации и обекти и по този начин да бъде полезен помощник в работата на компаниите, организиращи събития. Анализите и изводите ще допринесат за популяризирането на страната ни като атрактивна дестинация за събитиен туризъм. EVENTS GUIDE ще бъде в двуезичен дигитален формат.

 

Ралица Иванова, Управител Ивент Плюс БГ

Надя Маринова

Надя Маринова, Основател и организатор на конкурса B2B Media

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

b2b Media Awards 2021

b2b Media Awards 2021

 

Полученото признание от жури, чиито членове са с утвърдени позиции в иновативни бизнес организации на българския и чуждестранния пазар, е поредното доказателство, че ”Ивент Плюс БГ” с иновативен подход и проактивно поведение твърдо заявява мястото си сред прогресиращите  компании с принос за българския туризъм.