Как да избягате от скучните и тривиални форми за провеждане на събития? Възможно ли е да проведете бизнес среща на високо ниво извън традиционните конферентни пространства на хотела?

Ето няколко нестандартни и по-разчупени решения, на които смело можете да заложите при избора на пространство за провеждане на различни мероприятия, без да излизате от периметъра на хотела, които ще ви помогнат да направите събитието незабравимо.

Покрив

Ако планирате събитие, защо да не дадете на гостите възможността да се наслаждават на гледката отвисоко? Покривите и панорамните барове могат да бъдат превърнати в превъзходно място за провеждане на специални събития и фирмени партита от наистина най-високо ниво.

Паркинг

Кой казва, че паркингът е предназначен само за паркиране на автомобилите на гостите? С малко креативност, добра организация и подходящо оформление пространството може да се превърне в оригинално място за провеждане на мероприятия. Чудесна възможност да пресъздадете и реалистични тематични партита с нощен бар или импровизиран киносалон.

Зоната около басейна

Ще направите вашето събитие много по-динамично, ако изберете зоната около басейна. Откритият и закрит басейн могат да бъдат отлично място, особено за дискусии, почивки, обеди и партита. Добавете балдахини и тенти, маси на открито, леки коктейли и ще помогнете на гостите не само да се отпуснат, но и да се забавляват.

Клуб през деня

Много от клубовете, които се намират в хотелите, често са свободни през деня и са още едно отлично и нестандартно място за провеждане на мероприятия, поради динамичното осветление, първокласното озвучаване и кухнята, която може да бъде на ваше разположение през цялото време.

Ако ще използвате актова зала, то тогава превърнете я в истински клуб. Поставете бар-столове на дансинга и поканете говорителите да излязат от кабината на DJ или от сцената. Ако искате да изненадате още повече гостите на събитието, тогава поканете и истински DJ, който да осигури забавлението за гостите в края на събитието.

Президентски апартамент

Предстои ви събитие с участници от висшето ръководство? Те ще се почувстват наистина като VIP гости, когато ги поканите в президентския апартамент, а не в скучната конферентна зала. Президентските апартаменти в хотелите от висок ранг са модерни и луксозни, с елегантни мебели и декор.


За да направите атмосферата още по-запомняща се, оформете специален VIP вход, през който да минават гостите, а като финал на мероприятието, можете да планирате и организирате специална гурме вечеря.