По повод подготовката на първото специализирано издание Events Guide Bulgaria, чиято цел е популяризирането на страната ни като топ дестинация за събитиен туризъм, част от екипа се срещна с хотелиери и партньори от Централна и Източна България.

Първите срещи от обиколката бяха направени с партньори и приятели в двете своеобразни столици – Велико Търново и Варна и продължиха в черноморските ни курорти Св. св. Константин и Елена, Златни Пясъци. В рамките на седмица част от екипа осъществи над 20 срещи с представители на бранша, за да добие лични впечатления за базите в полза на конферентния туризъм и улови настроенията и нагласите на представителите им в тези тежки за бизнеса времена. Всички са притеснени за трудностите на настоящето, но са и загрижени за бъдещето. Събитията със сигурност са част от него, а с единомислие и иновативност вече сме уверени, че заедно вървим в една посока – по-имиджова, по-популярна и търсена за събитиен туризъм дестинация България. Така могат да се обобщят разговорите и впечатленията от проведените срещи.

 

Events Guide Bulgaria

Events Guide Bulgaria ще бъде дигитално издание, разработено до края на 2021г. в полза на всеки който организира събития.

За повече информация ТУК