Покрай голямото количество чествания посветени на различни каузи, човек би могъл да попита – защо светът има нужда от ChooseWOMEN/Ден на жената предприемач? Жените изработват 66% от работата в световен мащаб и въпреки всичко получават само 10% от доходите. В същото време те взимат решенията за 85% от покупките и контролират 20 трилиона долара.

Денят на жената предприемач (WED) представлява движение, което продължава да е активно през цялата година в подкрепа на жените предприемачи по цял свят. WED вдъхновява жени – лидери, иноватори и предприемачи да развият своите старт-ъпи, да стимулират икономическото и социално развитие на общностите, в които живеят. Денят на жената предприемач се празнува в 144 държави и 110 университета и институти по цял свят, за да подпомогне промяната и развитието на 250 милиона момичета по цял свят, които живеят в бедност.

 

През 2019 година Денят на жената предприемач за втори път ще се празнува и в България!

Ден на жената предприемач

 

Темата ни тази година е Креативност. Част от програмата между 12 и 18 часа са обучения в направление красота, креативност, презентационни умения, сценично поведение, успешни бизнес практики и техники за баланс между работата и личния живот.
В допълнение на 19-ти ноември, вторник, в Capital Fort ще се запознаеш с много жени – съмишленици, ще разбереш повече за Асоциацията на жените предприемачи в България – Селена и активностите, които подкрепя.

От 19 часа ще започне официалната част от честването с конференция и коктейл.

 

Линк към видеото , което запознава с честването на Деня на жената предприемач по света!
https://www.youtube.com/watch?v=r8P_6iotE3E

 

Видео от честването в България през 2018
https://youtu.be/TjM989MONyI

 

Регистрирайте се за участие като попълните формата – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfFzDvRF_XqtXPIOZi2Y0xCfO96S-uhlzD8gYvipZ7-YI1TRQ/viewform

 

Присъединете се към нас за честването на Деня на жената предприемач и през 2019 г., за да отпразнуваме, овластим и подкрепим жените предприемачи по света!