Една интересна тенденция се откроява през последните няколко години – все повече специални събития, тържества, тиймбилдинги се планират и организират в по-хладните месеци от годината. На какво залагат топ професионалистите, как се създават уникални есенни декорации и защо осветлението има ключово значение?

Внесете есента вътре

Дори когато става въпрос за събитие, организирано изцяло на закрито, малките елементи, като жълъди, шишарки, сухи листа, са идеалното решение, за да се пренесе изцяло есенното настроение в самата зала. Използвайте стъклени съдове, в които да ги напълните, разположете LED светлини, в няколко различни цвята, с които да подсилите ефекта.

Освен това, клоните могат да бъдат идеалното допълнение към тематичната флорална украса в центъра на масите или могат да послужат като място, където да се поставят табелките с имената на гостите.

Медни елементи

Доскоро златото и неговите оттенъци се открояваха като основен и предпочитан цвят, докато сега медните нюанси са тези, които бързо ги изместват и се превръщат в тотален хит. От бляскави прибори за хранене до изискан дизайн на пространството и масите, най-хубавата част, е че този цвят пасва идеално добре на почти всеки стил. Полираната мед може да изглежда блестяща и елегантна, а състарените медни акценти добавят рустик или винтидж усещане, когато това е търсеният ефект.

Използвайте цветовете на сезона

Откъде черпят вдъхновение ивент мениджърите? Когато акцентът е върху определен сезон като есента, това е особено лесна задача – цветната палитра изобилства от богато оранжево, през дълбоки кафяви нюанси и кремаво жълто. Всички те, използвани умело, създават истинско и реално усещане за сезона. Добрата новина, е че тези цветове могат да бъдат пресъздадени в толкова много различни опции за декориране на пространството, така че да отговарят на конкретния вид, стил и характер на събитието.

Добавете нови височини

Високите свещници и конусовидните свещи са друга завръщаща се тенденция, която стремглаво набира популярност. Чрез тях се създава една особена елегантност и еклектично усещане, което е търсено от клиенти, които държат на по-изчистен и минималистичен стил.

Флористи в действие

Цветните аранжировки смело могат да излязат извън общоприетите рамки. Ако дилемата е как да се постигне нетрадиционен и в същото време артистичен вид, през есента, това е особено лесно, защото освен традиционните цветя, опитните флористи с лекота могат да развихрят въображението си и да създадат пъстри композиции с плодове, листа, клонки, шишарки и др.

Създайте уютна атмосфера

Осветлението е онзи важен елемент, който може да предопределя тона на настроението през цялата вечер. Приглушените и леко замъглени светлини, в комбинация с декорация от свещи в различни форми и размери, не само ще създаде уютната и запомняща се атмосфера, но и без съмнение ще се хареса на гостите.