Бързо настаняване

В съчетание с мобилна апликация или киоск за самонастаняване, удостоверяването за достъп чрез пръстов темплейт позволява ускоряване на процеса по настаняване. Всеки гост може бързо и лесно да се превърне в своя собствен персонален ключ за достъп до стаята си или други помещения в хотела, като спа център, фитнес и др.
Лесен и сигурен достъп до стаята
Достъпът до хотелската стая с пръстов темплейт предлага ясни ползи, както за хотелиерите, така и за гостите. Първо, като елиминира необходимостта от карти/чипове/ключове и главоболието от изгубени, откраднати или деактивирани карти/чипове. Второ, като повишава сигурността, тъй като само гостът с разрешен пръстов темплейт има достъп до стаята.

Персонализирано изживяване за госта

В проучване, проведено от Oracle, 41% от гостите на хотелите са по-склонни да посещават хотели, които предоставят персонално изживяне и са разпознати от хотела. В тази връзка само използването на пръстов темплейт може да персонализира престоя на госта и да дава информация за предпочитанията му.


Бързи плащания и точни сметки

Изискването за използване на пръстов темплейт за разрешаване и удостоверяване на всякакви допълнителни плащания по време на престоя в хотела, като поръчки за храна и напитки, спа процедури или закупуване на развлечения, прави таксуването при напускане бързо и точно.


Управление на служителите

Персоналното удостоверяване не се използва само за подобряване на преживяванията на гостите. Много ефективно е при създаване на вътрешен контрол, управление на работното време и други важни процеси за бизнеса.
 
А ТУК може да научите повече за решението на BIODIT, което предоставя персонално удостоверяване и множество ползи за вашия бизнес.