Зала Weelter е напълно оборудвана конферентна зала, подходяща за провеждане на обучения и семинари, презентации и срещи, която – без да се натрапва – прави така, че да изпъкнете Вие и Вашият професионализъм.

Това е работно пространство, обзаведено по такъв начин, че да стимулира творческото мислене и споделянето на идеи, като в същото време създава позитивна работна атмосфера. Като дългогодишни ползватели на зали, ние разбираме значението на Вашите изисквания и знаем какво да направим, така че в деня на събитието Ви всичко да е такова, каквото сте си го представяли.

Защо тази зала?

Защото това е зала, оборудвана и поддържана от обучители и презентатори за обучители и презентатори.

Вероятно в годините назад сте ползвали всякакви зали под наем – от конферентни зали в хотели през зали в офис центрове до единични помещения, предоставяни от собствениците им. Вие знаете какво сте искали от залите и какво обичайно сте получавали. Сега може би си спомняте с усмивка какво е да местите мебели минути преди събитието, да импровизирате с място за прожектиране или да търсите разклонител в магазините наоколо. Зала Welter е зала за презентации, обучения и работни срещи – такава, каквато винаги сте искали да имате, за да работите спокойно и да можете да се концентрираме върху съществените неща в едно събитие. Затова ние знаем и какво да Ви попитаме предварително, така че залата да е точно такава, каквато я искате в деня на мероприятието.

Защото това, което Ви е нужно, вече е в залата и е включено в цената.

Случвало ли Ви се е на някой от участниците да му свърши химикала, внезапно да Ви потрябват бели листа или за да не прелистване непрекъснато флипчарта, да Ви се иска да закачите изписаните листа на стените, а да няма с какво? На нас да. Затова в зала Welter всичко това е налично и е включено в цената. Защото залата е фона, на който се развива Вашето мероприятие – този фон трябва да дава необходимия комфорт, без самият той да става център на внимание.

Защото това е неутрална мултифункционална зала, която може да се адаптира към целите на Вашето събитие.

Стените са бели, мебелите са семпли и функционални, в залата няма ловни трофеи или картини, подарени за празници. Това позволява залата да се ползва за различни видове мероприятия и напълно да се адаптира към вида и атмосферата, които са Ви нужни.

Оборудване за презентации в залата

Зала Welter е оборудвана с всичко това, което осигурява спокойна и комфортна работа на обучителя или презентатора:

Подвижни маси и столове

Ползваме стандартни посетителски офис столове с облегалка и без подлакътници, а масите са с регулируема височина на краката, така че да се избегне досадното поклащане.

Флипчарт + хартия + маркери

Хартията за флипчарта, както и маркери в четирите основни цвята са включени в цената на залата.

Черна стена + тебешири + гъба

Вашето събитие е свързано с творческо мислене и визуализации, за които размерът на стандартен хартиен лист за флипчарт не Ви е достатъчен? За такива случаи в залата имаме черна стена, върху която се пише с тебешири. Черната ни стена е с размери 3 м.*2 м. и можете да пишете и рисувате по цялата ѝ височина и ширина. Комплект цветни тебешири и гъба за почистване са включени в цената на залата.

Кутия с материали

За няма допълнителен стрес по време на Вашето мероприятие, в нашата зала сме осигурили Кутия за водещия. Материалите от Кутията, които Ви се налага да ползвате по време на събитието Ви са включени в цената на залата.

Вода за пиене + чаши

За максимален комфорт на участниците и водещия, в залата имаме филтрираща кана за вода, която значително подобрява вкуса и аромата на питейната вода. Чашите са с броя на заявените седящи места в залата. След като свърши първата кана, можете да я допълвате самостоятелно. Ползването е включено в цената на залата.

Интернет

Безжичният интернет вече не е лукс, а необходимост при провеждането на събития. Ползването му е включено в цената на залата.

Бяла стена за прожектиране

Две от стените в залата са бели и подходящи за прожектиране, в случай че ползвате мултимедиен проектор (третата стена е черна, а четвъртата – прозорци, които осигуряват естествена светлина в залата).

Мултимедия (заплаща се допълнително)

В случай, че не разполагате със собствен мултимедиен проектор, можете да ползвате нашия. Това се заплаща допълнително и цената на ден е 50 лв. Ако Ви е необходима техническа помощ за свързване с лаптопа Ви и настройки, ще Ви съдействаме преди началото на Вашето събитие.

Организиране на посрещане и регистрация (заплаща се допълнително)

Ако за Вашето събитие е необходимо някой да посреща гостите Ви, да ги насочва и настанява или да ги регистрира, можем да го осигурим за Вас. Изпратете ни запитване с параметрите на това, което очаквате и ще се свържем с Вас за уточняване на цената.

Зала Welter се намира на бул. Шипченски проход № 65, на петия етаж в офис сграда (има асансьор). Пешеходното разстояние от хотел Плиска е 10 минути, а от най-близката спирка на градския транспорт – 1 минута.

Достъп и работно време

Ние знаем защо е нужно да сте в залата преди обявения час на събитието. Затова ще Ви осигурим достъп 30 мин. по-рано, освен ако не Ви е необходимо повече време (в този случай само трябва да ни кажете предварително).
Офис сградата работи от 8.00 ч. сутринта до 21.00 ч. вечерта, включително и в почивните дни.

Паркиране

Паркирането в района е безплатно. В непосредствена близост до залата (около 150 м. разстояние) се намира паркинга пред община Слатина, който също е свободен за ползване.

*Посочените цени са за астрономически час от 60 мин.

В случай, че бихте искали да ползвате залата регулярно, свържете се с нас, за да изготвим индивидуално ценово предложение.

Всички плащания се извършват по банков след издаване на проформа фактура. Плащането се извършва преди заявената дата за ползване на залата.

Класна стая брой места:

12

Киносалон брой места:

30

П-форма брой места:

12

Каре брой места:

20

Квадратура

50

Вид събития

Изложба, Конференция, Обучение, Представяне на книга, Презентация, Работна среща, Семинар

Цена за час

20лв.

Цена за 2 часа

35лв.

Цена за 4 часа

55лв.

Цена за ден

85лв.

Изпрати запитване


  • Лице/фирма ТРАЯНА ВУКАДИНОВА
  • Адрес бул. „Шипченски проход“ 65, София

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style