Цена: 235лв./ден

Конферентна зала PinusVillas е част от PinusVillas Conference Lodge, разположен в подножието на Витоша, в пределите на Вилна зона Ярема; на 27 км от центъра на София и 30 км от Летище София.

Конферентната зала е разположена на втория етаж в административното крило на комплекса. Залата е обзаведена с 30 стола от серията Set Table. Това позволява на участниците да изберат най-удобния за тях начин за аранжиране на залата, например: 30 седящи места, 15 седящи места + 15 маси, кръгла маса и т.н. Залата разполага със следното оборудване:

  • 3D Мултимедиен проектор;
  • Бял екран 2 x 1.52 м.;
  • Лаптоп;
  • 2 броя флипчарт и аксесоари към тях;
  • Високоскоростна Интернет връзка.

Кафе-паузи: 

Всички гости могат да закупуват топли и студени напитки в лоби бара, който е само един етаж по-долу от от Конферентната зала. Също така, предлагаме опция за организиране на кафе-паузи в отделно пространство само за гостите на конферентната зала, където всички напитки са предварително подготвени и налични за самообслужване в произволно време.

От Конферентната зала има пряк достъп до Лоби бар, Ресторант, тераса на етаж 3. В същото време залата предоставя пълна самостоятелност и възможност за спокойно и необезпокоявано провеждане на дейности.

 

⇒ ⇒ ⇒ Поискайте оферта от формата за запитвания по-долу и ще получите допълнително 15% отстъпка при наем на зала от първото събитие проведено при нас.

 

Класна стая брой места:

30

Киносалон брой места:

30

П-форма брой места:

30

Каре брой места:

30

Квадратура

45

Вид събития

Изложба, Конференция, Обучение, Представяне на книга, Презентация, Работна среща, Семинар

Цена за 4 часа

156лв.

Цена за ден

235лв.

Изпрати запитване


Не пропускайте да попитате за преференциални условия като потребител на EventPlus! Понякога нашите партньори предлагат специални отстъпки и намаления за потребители на EventPlus!

  • Лице/фирма Холидей Грийн Клъб ООД
  • Адрес Ковачевци, в. з. Ярема,
    област София, Община Самоков

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style