Галени градини – градина за тържества на открито

0 / 5
Добави в любими Разпечатай
Цена: 1,900лв./ден

„Галени градини“ – градина за тържества на открито с покрита шатра.

За мястото казват, че почти никога не вали, защото е в близост до извесно оброчище и странни сили действат там… Наистина сигурно е първото. София е „на длан“. Слизаш от автомобила си, посреща те аромата на гора и се гмурваш в поляните…  Само небето е над теб.  Времето спира. Не искаш да си тръгнеш. Дишаш свободно. Каквото и да ви опишем, най-добре да го изживеете сами!

Представяме ви „Галени градини“, гр. София, Войнеговци – в полите на Стара планина. Разположени на 17 километра от центъра на София и само на 3 километра от околовръстния път на София нашите градини ви предлагат… свобода. Място за провеждане на всякакви тържества.

„Галени градини“ се простират на 6 декара.

Предлагаме лесен достъп с автомобил, паркинг за 40 коли, красива шатра за 120-150 седящи места, място за дансинг, бар за напитки и храна. А може да пожелаете гостите ви да седнат под синьото небе с любимия на всички декор – градински лампички. Допълнително можете да поръчате и повече шатри. Можете да поръчате допълнително… всичко! Ние искаме да ви осигурим целия простор, който може да осигурят  6 декара поляни, пътечки и дървета!

Предвидили сме солидна шатра за нашите гости – с бял покрив и прозрачни страници. При лошо време шатрата може да се закрие изцяло, за да не зависи купона ви от атмосферните условия. Предлагаме и отоплителни тела в случай на нужда, както и ефектно цветно осветление.

Седящите места в градините ни може да достигнат до 1000 човека.

За сватбите – изнесения ви ритуал може да се ситуира без ограничение, просто трябва да се разходите из градините ни и да посочите къде мечтаете да си кажете „Да“!

Околността предлага уникални и натурални сцени – слънчогледови и житни поля, огромни черешови градини, поляни пълни с диви билки, гъсти гори, любопитни пиленца, чудна гледка към София, планините Рила, Витоша и Люлин планина.

Нощните ни гледки също са магнетични – София грее в краката ни!

Можем да ви осигурим забавления и фотосесия с коне, джипове, трактори. Можете да поръчате конна езда или разходка с АТВ в околностите .

„Галени градини“ работят единствено с организирани тържества, за всякакви весели поводи. Ще се радваме да ги споделите с нас.
 

⇒ ⇒ ⇒ Попитайте за специални отстъпки като потребител на EventPlus и поискайте оферта от формата за запитвания по-долу. ⇐ ⇐ ⇐

 

Класна стая брой места:

280

Квадратура

6000

Места за коктейл

1000

Вид събития

Абитуриенски бал, Годишнина, Детско тържество, Изложба, Коктейл парти, Конференция, Обучение, Представление, Представяне на книга, Презентация, Работна среща, Рожден ден, Сватби, Тиймбилдинг

Цена за 4 часа

300лв.

Цена за ден

1,900лв.

Изпрати запитване


Не пропускайте да попитате за преференциални условия като потребител на EventPlus! Понякога нашите партньори предлагат специални отстъпки и намаления за потребители на EventPlus!

  • Лице/фирма "Фабрика за декор от Шейла" ЕООД
  • Адрес гр. София, село Войнеговци (между Войнеговци и Локорско)

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style