Какви възможности Ви дава рекламното позициониране в изданието

Events Guide Bulgaria

Получавате специализиран рекламен канал, който достига директно до целева аудитория. Част от таргет групите са: PR специалисти, рекламни агенции, организатори на събития, HR специалисти, хотелиери, туристически агенции и тур. оператори и мн. други.

 

  • Предлагаме ви позициониране на рекламни карета в предпочитан размер и подадена от вас информация (снимки, текст), като ние ще се погрижим за визията на рекламата ви (запознайте се с вариантите по-долу);  
  • Получавате възможност за имиджово представяне чрез интервю, в което да се акцентира на важните за вас особености и детайли на бизнеса ви;
  • Предлагаме и вариант за позициониране на PR материал, отличаващ вашия бизнес или услуга.

Участвайки в Events Guide Bulgaria, вие ставате съпричастни към идеята, заедно да представим условията за събитиен туризъм в България и да формираме разпознаваемия му образ. 

Подкрепяте съвместната работа на бизнеса и образованието и ставате наш партньор в каузата, като получавате приоритетен достъп и контакт със студентите в специалността.

 

Предложението е подходящо както за различни бизнеси и услуги припознали нашата кауза и аудитория, така и за места за събития, които не са партньори на платформата eventplus.bg.

 

Разгледайте възможностите за реклама в изданието и изберете най-подходящото за вас!

 

Тарифа за реклама в Events Guide *

Заявете участие на

info@eventplus.bg

 

!!! Формата и визията на Events Guide няма да бъде променяна във времето. Т.е. заявените рекламни позиции няма да бъдат заменени с нови.

 

Ако имате нужда от още информация разгледайте презентацията: Presentation_Events_Guide