Парк Хотел Стара Загора получи поредно признание за стандарт и качество като беше включен в топ 100 на най-добрите хотели в България.

Наградата се връчи лично на Управителя на хотела г-н Стоян Тонев по време на инвестиционния форум за хотели и туризъм  HTIF  /HOTEL & TOURISM INVESTMENT FORUM/, който се проведе на 06 и 07 юни 2018 г. в хотел Holiday Inn в София.

За втора поредна година Парк Хотел Стара Загора бе включен в престижната класация за отличие, която има за цел да отличи хотелите, постигнали най-високо ниво на удовлетвореност на своите гости. Наградата се предоставя на база на безпристрастната оценка, формирана от коментари на гости от водещи резервационни платформи като TripAdvisor, Booking.com, Google и др.

Наред с водещите хотели, които бяха отличени на форума, той беше уважен и от видни представители на  компании лидери в сферата на инвестициите, на модерното оборудване , новите технологии и др.  Проведоха се редица дискусии от висши представители на компаниите за внедряване на нови практики и продукти за оптимизиране на съвременния туристически продукт, както и за обмяна на успешни модели за хотелски мениджмънт.

Г-н Стоян Тонев прие с благодарност и отговорност към гостите на комплекса  и домакините от HTIF високото отличие като  заяви готовност да продължава усърдно и целенасочено да работи в посока поддържане и повишаване качеството на материалната база, услугите и обслужването в Парк Хотел Стара Загора.