Наближава Денят на Свети Валентин – празникът на влюбените, на всички, които се обичат, и за които миговете с любимия са най-ценното, което им се случва. Вероятно вече правите планове, къде ще прекарате една вълшебна вечер с половинката си. Разбира се, това зависи основно от вкусовете и предпочитанията ви, но пък никога не е късно да пробвате нещо ново.

 

У дома на Празника на влюбените

Ако сте двойка отскоро, вероятно все още сте си напълно самодостатъчни и предпочитате да се усамотявате в уюта на дома си. За да му придадете специална атмосфера, използвайте много цветя, аромати, свещи. Осигурете завладяваща музика, добро вино и вкусна лека храна. Можете да я приготвите сами, ако в кухнята сте в стихията си. Но спокойно можете да поръчате доставка от добра фирма за кетъринг. Изберете ястия, които обичате, или пък заложете на такива със славата на афродизиаци.

Дали ще има розови листенца във ваната и в спалнята – решавате вие. Важното е да има страст и взаимност.

 

Празнувайте на „Свети Валентин“ в класен ресторант

Ако всеки ден сте вкъщи, ако всяка вечер готвите и слагате масата, вероятно ще ви се иска да излезете, да се оставите друг да се погрижи за вас поне на този ден. Спокойна и луксозна атмосфера в реномиран ресторант, професионално обслужване, отлична кухня и квалитетни напитки, може би и танци до среднощ – това е всичко, което ви е нужно, за да се отърсите от ежедневието и да се отпуснете. Няколкото часа, които ще прекарате в празнична обстановка ще ви заредят с добри емоции, ще ви помогнат да забравите ежедневния стрес и проблемите. Празнувайте, сякаш няма нищо друго извън вас и извън любовта ви!

 

 

Само намерете подходящия ресторант навреме и резервирайте маса за двама!

 

Този вариант за празнуване много ви харесва, но… На кого да оставите децата? Ще ви подскажем – има място, на което можете да отидете спокойно заедно с тях. Ще ги настанят удобно, ще се забавляват цяла вечер и накрая ще си тръгнете – доволни и щастливи заедно.

 

Подарете си няколко дни само за вас

Тази година след „Свети Валентин“ има два почивни дни. Възползвайте се максимално от възможността да останете по-дълго насаме и изберете да празнувате в хотел. Дали ще е в планината, в града или край морския бряг, зависи от вас самите.

Потърсете пакетни предложения. Добра храна, комфортна обстановка, дискретно обслужване и приятелска атмосфера, спа процедури и масажи, дълги разходки сред притихналата природа – всичко, което ви липсва в ежедневието, и което ще ви накара да се чувствате специални. Ще ви остане единствено да се насладите на близостта си и да прекарате споделени часове, които ще върнат свежестта и тръпката в отношенията ви.

 

Дните до Празника на влюбените „Свети Валентин“ ще се стопят неусетно. Безгрижните часове, посветени само на вас и любовта ви, си струват усилието да потърсите кътчето, на което ще преживеете заедно най-щастливите си мигове от много време насам. Побързайте, все още можете да откриете изненадващо добри оферти за вашия празник.

А ние можем да ви помогнем. Потърсете при нас най-доброто предложение!