На 24 и 25 февруари 2022 г., в Интер Експо Център – София ще се проведе 38-то издание на Международното туристическо изложение Ваканция & СПА, под надслов „Да се върнем към нормалното!“

 

Събитието е планирано да е изцяло присъствено, а програмата – изключително богата на нова информация. Това е едно от най-важните събития за туристическата индустрия в България и през тези два дни ще имате възможността  да се запознаете с продуктите и услугите на водещи компании, организации и експерти от страната и света.

 

„Не пропускайте своя шанс да срещнете важните за Вашия бизнес партньори, доставчици и клиенти на международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО!“

 

Форма за регистрация за посетители

 

По време на изложението ще се разискват изключително интересни теми засягащи туристическата индустрия, ще може да учатвате в дискусии и обсъждане на важни проблеми засягащи бранша, като: Кои са новите технологии, които ще окажат влияние върху туристическата индустрия. Кадрите в туризма Липсват ли кадри със специални умения, с добра квалификация и мотивация за работа на туристическия пазар. Да продаваш преживяванеДоколко успяваме да създадем „продаваеми туристически продукти”? 

 

Тези и още много други теми ще бъдат включени в това преживяване, превърнало се от изложение с национален характер, в международно събитие!

 

Пълната програма на изложението