Конферентни зали в Софарма Бизнес Тауърс

0 / 5
Добави в любими Разпечатай

Sopharma Business Towers разполага с две конферентни зали, проектирани специално за провеждане на фирмени обучения, работни срещи, презентации, уъркшопи, семинари,  конференции, коктейли и др.

Конферентните зали в Sopharma Business Towers са разположени в Офис Сграда Б на ет. 3. Залите са оборудвани с съвременна и модерна, компютърна и озвучителна техника, едно от условията за безпроблемно протичане на всяко събитие, както и техническа поддръжка от квалифицирани специалисти.

На разположение на клиентите на Sopharma Business Towers е и компетентен и опитен конферентен специалист, който се грижи за всички детайли от началото до края на събитието и осигурява успешното му протичане

Архитектурно е осигурено разделение между залата за  провеждане на събитието и помещението за организиране на кетъринг.  Залите могат да бъдат наети за различни периоди от време – 2 часа, 4 часа или цял ден.

Помещенията се отличават с индивидуална визия, като интериорът е решен в спокойните тонове на светло дърво, стъкло  и меки подови настилки, удобни столове с подлакътници и сгъваеми масички

Осветлението като важен фактор от работния процес е прецизирано така, че има изобилие от естествена светлина, възможност за затъмнение и не натоварващо изкуствено осветление, както и гледка към зеления покрив на сградата, който обгражда всички прозорци на залите.

Архитектурата и мебелировката на залата позволяват, мултифункционално разпределение на персоналните работни позиции, като клиента може да избира от следните конфигурации – киносалон класна стая, заседателна зала, П-образно подреждане.

С цел осигуряване комфорта на присъстващите се поддържа постоянна климатизация според температурните промени.

Комплексът Sopharma Business Towers разполага с паркинг от 130 места, като предоставя възможност на своите клиенти да запазят паркоместа за събитието си.

Капацитетът на конферентните зали е следния:

Сграда Б, ет.3места (до)конфигурациядо 2 часадо 4 часацял ден (8:00 – 18:00)
Зала Изток150киносалон170* евро240* евро400* евро
90класна стая225* евро350* евро500* евро
Зала Запад100киносалон110* евро180* евро340* евро
55класна стая160* евро240* евро400* евро

Цените са с ДДС и включват:

 1. Съседна зала за кафе паузи и кетъринг;
 2. Мултимедиен екран;
 3. Проектор с резолюция 1280 x 800, 16:10, 3800 лумена (Sanyo);
 4. Озвучителна система Dynacord;
 5. Микрофони 4 бр.;
 6. Флипчарт с осигурени консумативи 1бр;
 7. Лазерни показалки 1бр.;
 8. Катедра – 1бр.;
 9. Високоскоростен интернет (безжичен)
 10. Персонален компютър с интернет достъп
 11. Наем на парко място за събитие – 5 евро без ДДС/на ден

С оглед на цялостната политика на комплекса за максимално удобство и пълноценна делова дейност, допълнително към залата може да се поръча кетъринг, като се ползва богато и разнообразно меню за кафе паузи, обеди и коктейли, както и допълнително техническо оборудване спрямо изискванията на съответното събитие.

Като част от политиката на Sopharma Business Towers за подобряване качеството на услугите и осигуряване на специална грижа за клиента, разполагаме с различни промоционални пакети и специални предложения за постоянни и корпоративни клиенти

 • Брой зали - 2
 • Капацитет на най-голяма ивент зала - от 50 до 199 участника
 • Parking - 130
 • Wi-Fi
 • асансьор
 • рецепция
 • паркинг
 • ресторант
ЗалиДо 8 часа
BGN
До 4 часа
BGN
Зала Изток, Сграда Б, ет. 3да
Зала Запад, Сграда Б, ет. 3да

Файл с допълнителна информация: Menu_2018_Cult-Gourmet-Catering.pdf

Изпрати запитване


Не пропускайте да попитате за преференциални условия като потребител на EventPlus! Понякога нашите партньори предлагат специални отстъпки и намаления за потребители на EventPlus!

 • Лице/фирма Софарма имоти АДСИЦ
 • Адрес София 1756, кв. Изток, ул. Лъчезар Станчев 5

Публикувай нов отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Choose Page Layout
Header Position
Submenu Style