Вие сте доставчик на услуги за събития – зали, хотели, заведения, открити и закрити пространства, арт помещения и споделени пространства, детски център за събития и др. допълващи услуги; ако организаторите на събития ви откриват по-лесно, запитванията, а вероятно и продажбите ви ще скочат, нали?

Представете продуктите и услугите си на тези, които имат нужда от тях. Използвайте първата специализирана платформа в областта на ивент туризма в България – Eventplus.bg.

Познаваме добре проблемите, с които се сблъскват организаторите на събития, както и нуждите на доставчиците на всичко необходимо за перфектното събитие. Това ни помага да улесним работата и на двете страни.

Спрете да се притеснявате как да запълните залите си и как да разпространите своите продукти и услуги. Възползвайте се от нашата професионална подкрепа, за да намерите нови клиенти и да създадете дълготрайни партньорства.

Успешното управление на събития само изглежда лесно и бързо. Всъщност зад него стоят усилията на много и различни професионалисти, които работят в доста напрегната обстановка и при кратки срокове. Ние свързваме тези професионалисти и помагаме на всеки един от тях да развие и разрасне бизнеса си.

 

Възползвайте се и вие от новите бизнес възможности, които ви предлага Eventplus.bg.

С абонаментните пакети на Eventplus.bg вие:

  • повишавате запитванията си – представяте продуктите и услугите си пред аудиторията, която ги търси – организаторите на събития, HR-ри, маркетинг специалисти и т.н.;
  • реализирате повече услуги в рамките на едно събитие – клиентът вече е спечелен и ако сте коректни, ще предпочете да ползва вашите комплексни услуги;
  • скъсявате времето за сключване на сделка – филтрите за търсене на Eventplus.bg помагат на клиентите да намерят каквото им е необходимо за минути и да го поръчат.

 

Реализирайте повече събития, повишете заетостта на залите и използването на вашите услуги, насочете вниманието към това, което e вашата продажбена цел в този момент с ТОП оферта.

 

Разгледайте нашите абонаментни планове и изберете подходящия за вас.

Абонаменти за собственици на ивент център/хотели Абонаменти за доставчици на зали и услуги Абонамент за ТОП
оферта

 

Препоръка от екипа на Eventplus.bg: За да стимулирате директните запитвания и продажби, стимулирайте клиента с малка отстъпка.

Предоставянето на отстъпка няма задължителен характер. Целта на отстъпката е да бъде стимулиран крайният клиент.

В текста на всяка от Вашите обяви ще впишем следния текст: Използвайте формата за директно запитване на платформата, за да поискате своята оферта и ще получите допълнително 3%, 5%, 10% или друга отстъпка, по Ваша преценка.