EventPlus – Всичко за Вашето събитие.

Първата платформа в България, изградена спрямо последните тенденции и най-добри практики в Европа.

EventPlus има за цел да улесни всички участници в процеса, така че резултатът от усилията им да е добре организирано събитие, за кратко време и на по-добра цена.

 

EventPlus е платформа, която свързва организаторите на събития с доставчиците на необходимите за тях продукти и услуги – зали, озвучителна техника, проектори, видео и фото услуги, декорация, кетъринг, аниматори и водещи.

С нея намирате бързо това, което Ви трябва. Организирате с лекота ползотворни, интересни, запомнящи се фирмени и семейни събития, развивате успешно своя бизнес.

 

EventPlus е ефективна, защото улеснява комуникацията между организатори и доставчици. Само с три клика откривате подходяща зала, оборудване или необходимия Ви партньор, за да организирате успешно Вашето събитие.

 

Платформата дава възможност на доставчиците да добавят още един маркетингов инструмент за развитието на бизнеса им. Да поддържат страница, в която да представят възможностите за провеждане на събития чрез текст, снимки и видео, да добавят специални предложения, а в замяна получават  не само достъп до голяма аудитория, а до хората, които имат нужда от тези услуги.

 

С включването си в EventPlus.bg съкращавате разходите си за поддръжка на собствен сайт, оптимизирате бюджета за маркетинг и реклама, като същевременно използвате допълнителни маркетингови инструменти за рекламиране на услугите си пред таргетирана аудитория. 

 

EventPlus предоставя  на организаторите на събития на едно място да открият всичко необходимо, от перфектната локация до партньора, от който имат нужда.

 

EventPlus е мястото, където можете да научите най-актуалните новини и съвременни тенденции в развитието на конферентния и събитийния туризъм, любопитни съвети за организиране на събитие или да получите съвет от специалистите в бранша.