В периода 13-15 април в „Център за Цялостна Трансформация Мандала“ ще гостува един от водещите в света констелатори, автор на множество книги Шавасти (Джон Л. Пейн).

В основата на този уъркшоп ще бъдат семейните констелации, които ни позволяват да погледнем на живота си, да разрешим проблемите си без маски и предразсъдъци, далеко от очите на морала и близо до езика на душата. Всеки от нас, без да го знае, може да носи тежки товари от минали поколения и да остава лоялен на тези, които са страдали. Този мощен метод не просто осветява скритите ни лоялности, но и ни дава инструментите и подкрепата, за да се освободим.

 

Всеки от нас се стреми към свързаност не само с нашата автентична сияйна същност, но и към една по-дълбока свързаност с тези около нас – нашето семейство, партньори, приятели, природата и живота.
В свързването със себе си, с нашите корени и с хората в живота ни, започваме да ценим собственото си съществуване и да действаме от място на уважение към живота. Виждаме как личното ни преживяване за истината (нашата собствена и глобалната) променя живота на другите.

 

Ела да откриеш свободата, която е твоя по рождение.

 

семейни констелации с ШавастиШавасти е духовен учител с над 20 години опит и познания в областта на родовото лечение и семейните констелации. Познат е също и като автора Джон Л. Пейн, написал книгите „Лечение на индивида“, „Семейства и нации“
„Езикът на Душата“, „Присъствието на Душата“, „Учения от пробуденото сърце“ и „Прегръщане силата на Истината“. Фасилитирал е повече от 450 уъркшопа на 6 континента и е провел над 6500 лични констелации. Трупал е богатият си опит основно в Южна Африка.

 

Цени и повече информация: http://yogamandala.net/events/pokana-kam-svobodata-semeyni-konstelatsii-s-shavasti-dzhon-l-peyn/

Интервю на Шавасти с Деви (Теодора Рачева – собственик на Мандала център): https://www.youtube.com/watch?v=l1oPFBnUXK8